Serviciile noastre

Transport
angajati

Indiferent daca este vorba de a transporta angajatii de la un punct de intalnire catre locul de munca, fie un team building in afara orasului, avem solutia pentru tine. Dispunem de autocare cu o capacitate mare de locuri pentru a putea sa indeplinim obiectivele tale!

 

Transport
scolar

Pentru copii oferim de la excursii in afara orasului pentru a vedea diferite obiective turistice, pana la transport de la scoala catre diverse locatii din Bucuresti sau After-schools.

Transport
turistic

Daca te-ai gandit sa mergi cu un grup mai mare de prieteni, o tabara/excursie intr-o locatie unica, oferim microbuze si autocare pentru a ajunge la destinatie rapid si confortabil.

 

 

Transport
aeroport

Punem la dispozitie masini de tip limuzina sau 8+1 locuri pentru cei abia sositi in tara sau pentru cei ce vor sa plece. Pentru grupuri putem oferi si masini cu o capacitate mai mare de locuri

 

 

Tur
bucuresti

Pentru cei ce vor sa faca un tur de oras, vizitand principalele obiective turistice, oferim microbuze si autocare cu o capacitate vasta de locuri.

 

 

TransportVIP

Oferim transport pentru artisti/trupe masini de tip limuzina sau 8+1 locuri pentru tururi in tara/concerte si evenimente.